Rize'nin yaşam rehberi..

Rize Cep Telefonu

Bu firma 22 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Rize Cep Telefonu

Firma Hakkında : Rize M-M iletişimde kampanyalar devam ediyor. Sizde hemen M-M iletişime gelin akıllı bir cep telefonu sahibi olun üstelik fazla para ödemeden, düşük fiyatlara. M-M iletişimde her türlü sıfır ve ikinci el telefon satışı, telefon tamiri ve aksesuar satışı. Kontör yükleme Elektrik,... Firmayı İncele..


Rize Mental Arıtmetik

Bu firma 8 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Rize Mental Arıtmetik

Firma Hakkında : Zekâ; İnsanın düşünme, akıl yürütme, objektif gerçekleri algılama, yargılama ve sonuç çıkarma yeteneklerinin tamamı olarak tanımlanır. Toplumun geçer akçelerinden biri olan zekâ, ebeveynlerin çocukları için kurduğu cümlelerin temel öğesidir.Rize Menar Mental Aritmetik ailesiyle... Firmayı İncele..


Ayder Düğün Salonu

Bu firma 7 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Ayder Düğün Salonu

Firma Hakkında : 1989 yılında Rize’nin sahil yolunda Rize Ayder Düğün Salonu olarak hizmete başladık. 2007 yılında salonumuzu Rize Engindere’ye taşıyarak kapasitemizi arttırdık. Salonumuz 900 kişilik misafir ağırlayacak kapasiteye sahiptir.Doğru, temiz ve itinalı çalışması ve sizlerden aldığı... Firmayı İncele..


Viplast Plastik

Bu firma 6 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Viplast Plastik

Firma Hakkında : Viplast 2010 yılından beri şimdilik; özellikle kivi ve meyve-sebze kasası imal etmektedir.Fabrikamız Rize-Fındıklı ilçesi Tatlısu mevkiinde olup, 3 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.Fiyat politikasında müşteri odaklı... Firmayı İncele..


Rize Ahşap

Bu firma 5 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Rize Ahşap

Firma Hakkında : Rize Ahşap 1999’dan günümüze Ahşap ürün tasarımı, üretimi, montajı ve satışı yapmaktadır.İşlerinizi anahtar teslimi hizmet anlayışı ile gerçekleştirmekteyiz. Rize Ahşap olarak sizlere... Firmayı İncele..


Bizim Ailemiz Rehabilitasyon Merkezi

Bu firma 5 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Bizim Ailemiz Rehabilitasyon Merkezi

Firma Hakkında : Ailemiz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi olarak; özel eğitim gerektiren öğrencilere mevcut kapasitelerini geliştirmeyi ve en üst düzeyde kullanmalarını sağlamayı, topluma uyum süreçlerini ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi, onlara bağımsız yaşama becerilerini kazandırmayı... Firmayı İncele..


Rize Matrix Bilgisayar

Bu firma 5 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Rize Matrix Bilgisayar

Firma Hakkında : 2004 yılın son aylarında kuyucular sokağında yardımcı iş merkezinde 14 mt2 de faaliyetimize başladık. Kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaşarak mevcut yerimize ilave ederek iki kat büyüdük. 2007 yılında oluşan talebi karşılayabilmek ve daha geniş bir yelpazede müşterilerimize... Firmayı İncele..


Rize Güneş Gazetesi

Bu firma 4 Ekim, 2012 tarihinde eklendi.

Rize Güneş Gazetesi

Firma Hakkında : 1969’dan bu yana gazete hizmeti veren Güneş Gazetesi aynı zamanda Rizenin ilk gazetesidir. Rize iline özgün ve kaliteli haberler sunmaktadır. Yetkili Kişi : Ali ÇAKIR Telefon : 0464 217 13 23 Faks – Cep : 0464 217 57 23 – 0532 392 0883 Email... Firmayı İncele..


Sonraki sayfa »